Maquinaria TERRAMAQ MAQUINARIA SL

Empresa TERRAMAQ MAQUINARIA SL

Ens avala una experiència de 30 anys en el món agrícola. Vam crear la nostra empresa de compra-venda i reparació de tractors i maquinària agrícola al 2010, amb molta il·lusió, i ganes de treballar.

Al llarg d’aquests anys hem avançat i estem satisfets d’haver aconseguit la confiança i fidelitat dels nostres clients, als quals els hi estem infinitament agraïts, ja que sense ells no seríem aquí.

Oferim un servei comercial preparat per a informar i oferir tot tipus de maquinària, eines, tractors, noves tecnologies.

El nostre taller compta amb un equip de mecànics molt qualificats i amb experiència. En contínua formació tècnica-mecànica i electrònica per oferir al client un servei professional. Les instal·lacions consten de 6 unitats mòbils, totalment equipades per efectuar una reparació en qualsevol ubicació (casa del client, camp, carretera...). També comptem amb transport propi de camió.

La botiga de recanvis està proveïda de gran estoc. Oferim atenció personalitzada per solucionar les necessitats dels nostres clients.

Estem ubicats a la província de Girona a la població de Ventalló.

Confianza Online

Comparador (Seleccione hasta 4 productos)Ir al comparador

Cerrar Comparador